About Us

Diabetesvoordeel is in 2003 opgericht door J.P. Vermeer uit onvrede over de hoge prijzen die hij moest betalen voor zijn diabetes hulpmiddelen. J.P. was ervan overtuigd dat dit via internet gemakkelijker, sneller en vooral goedkoper moest kunnen. Met die gedachte is DiabetesVoordeel uitgegroeid tot een van de bekendste online winkels voor diabetes hulpmiddelen. 

Diabetesvoordeel heeft een ruim assortiment diabetes hulpmiddelen, die u helpen diabetes onder controle te houden. Zo zijn er A-merken als Roche (oa Accu-Chek Performa,  Accu-Chek Mobile, ), LifeScan (oa OneTouch Select Plus, OneTouch Verio), Bayer (oa Contour TS,  Contour Next), Abbott Diabetes Care (oa Freestyle Lite, Freestyle Precision), Menarini (oa GlucoMen LX). 

Naast de bekende A-merken heeft Diabetesvoordeel ook een reeks eigen merken. Zo zijn er de TB200 meter en teststrips, welke aanzienlijk voordeliger zijn dan de A-merken en tegelijkertijd beschikken over zowel FDA (US Food and Drug Administration) als CE keurmerk. Tevens hebben wij universele lancetten in het assortiment, welke passen op de meeste prikpennen. 

Diabetes is niet altijd even makkelijk, maar met de juiste zorg en aandacht is er prima mee te leven. Wij helpen u graag bij de keuze voor een startset of teststrip, u kunt ons altijd bereiken via info@diabetesvoordeel.nl en 070-3257715.

Hartelijke groet namens het Diabetesvoordeel team, 

J.P. Vermeer

Oprichter Diabetesvoordeel.nl